Indercovers


Recommended indercover


Denne gang er billederne til coveret - som sædvanlig designet af Frederik Risom - optaget i et studie. Drengene er trukket i stilfulde og også lidt glamourøse country-outfits. Billederne understøtter pladen, som er velproduceret, vellydende og gennemarbejdet.

Tilbage


Four Shots Live indercover


Med et citat fra Jack Daniel's administrerende direktør er coveret spektakulært!

Tilbage


On a Dusty Road indercover

Dusty indercoverUdtrykket er blevet mere internationalt og professionelt. Lars Clausen er stadig den glade guitarspillende cowboy, mens andre i orkestret ser mere livskloge og eftertænksomme ud. Det er folk med noget på hjerte, og billedteksterne hjælper os til at lære dem bedre at kende... men du må købe CD'en, hvis du vil læse dem! Nr. 2 fra venstre er orkestrets tredje og foreløbig sidste bassist, Gregor Forte. Og som om tre bassister på ni år ikke er nok, så har orkestret også haft en fast ferieafløser-bassist, nemlig dette websteds snedker, Henrik Svith. Det kræver åbenbart sin mand at håndtere bassen i Mister Jack and The Daniels!

Tilbage


Forever Remains indercover

Forever indercover

Sådan præsenterer Mister Jack'erne sig på coveret i 1995 i en serie fotos optaget i Nørgaard Studiet ved Silkeborg, hvor pladen er indspillet. Ingen tvivl om, at orkestret er en flok koncentrerede og hårdtarbejdende unge mennesker! Yderst til højre bassist nr. 2, Morten Tandrup.

Tilbage


Something to Shoot indercover

Something indercoverOvenfor ser du Frederik Risom's orkesterkarrikatur fra indercoveret. Fra venstre har vi trommeslager Michael Grønnegaard, orkestrets første bassist Jesper Christensen, forsanger Lars Clausen og guitarist . Frederik Risom har været orkestrets faste cover- og plakatkunstner siden starten.

Tilbage